Hondenschool Kersten

Hondenschool Kersten is een hondenschool waar ik volledig achter sta. Met hun positieve manier van trainen helpen zij veel honden en hondeneigenaren. Ik heb een fijne samenwerking met hondenschool en uitlaatservice Kersten. Daarnaast werk ik op woensdag bij de uitlaatservice.

Over Hondenschool Kersten: 

Iedere eigenaar en hond is anders. Wij leveren wat jullie nodig hebben.

Natuurlijk zitten oefeningen als ‘Zit’ en ‘Af’ in ons lesprogramma, maar wat we voornamelijk willen is dat u als eigenaar uw hond leert begrijpen en dat u voldoende kennis opdoet, zodat u zelf een fijne, stabiele hond kunt opvoeden. En dit willen we vooral met veel plezier voor zowel de eigenaar als de hond bereiken.

Wat onderscheidt ons van andere hondenscholen? Wij geven de gehoorzaamheidscursussen met gediplomeerde instructeurs. In alle levels zijn er 2 instructeurs aanwezig in onze kleine groepjes van 6 tot max 8 cursisten. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht.

Helaas is een hondenschool een vrij beroep. Dit betekent dat er veel mensen lesgeven, die hier niet voor zijn opgeleid.

Daar maken wij het verschil.

Meer informatie : www.hondenschoolkersten.nl

Over Uitlaatservice Kersten: 

Wij laten je hond voor je uit wanneer jij bijvoorbeeld aan het werk bent.

De honden worden uitgelaten door Wendy Kersten, Wendy Peters of Ilse van de Schans. Ze worden op onze locatie uitgelaten en zullen daar 2 uur lang zijn. (zie het filmpje). Ze zijn daar van alles voorzien.

Wendy Kersten en Ilse van de schans zijn gecertificeerde instructeurs van hondenschool kersten. Wendy Peters (ik zelf)  is opgeleid trimster en daarnaast in de praktijk opgeleid door Wendy Kersten.

Ze zijn in goede handen bij ons.

Jouw hond is bij ons geen nummertje, wij gaan een band met hem aan en genieten van elke hond in onze kleine groepjes. Ze worden uitgelaten op een groot omheind veld.

We vervoeren de honden veilig in ingebouwde kennels met waterbakken. Alle honden krijgen een eigen kennel.

Meer informatie: www.uitlaatservicekersten.nl

Neem ook eens een kijkje op deze website:
https://hondigheid.nl/